Hoteluri Turism

Neptunul de pe litoralul romanesc

Distribuie mai departe

Datorita linistei, vegetatiei foarte bogate datorate in primul rand padurii Comorova si nisipului curat si fin fac ca statiunea Neptun sa devina una din cele mai captivante destinatii pentru sejururi. Statiunea este pozitionata in partea de sud-est a Romaniei, la 35 km de Constanta intre Olimp si Jupiter. Statiunea a fost infiintata in anul 1972, cu conditii de cazare relativ noi. In anii trecuti Neptun detinea titlul de cea mai luxsoasa si eleganta statiune de pe litoralul romanesc fiind in topul alegerilor pentru vacanta.

Inca mai sunt turisti care spun ca statiunea nu si-a pierdut nici acum din farmecul de altadata. Plaja din statiunea Neptun aproape ca se intersecteaza cu plaja din Jupiter si Olimp bariera intre ele fiind fostele vile a lui Ceausescu. Latimea plajei ajunge pana la 100 metri, cel mai interesat loc pentru turisti fiind zona “La Steaguri”, acesta este considerata una din cele mai bine amenajate plaja de pe tot litoralul. Pentru a te bucura din plin de concediu puteti sa va petreceti timpul la teatrul de vara, seara puteti viziona un film la cinema, amplasat la cativa zeci de metri de plaja. Turistii mai au la dispozitie si terenuri de sport, parc de distractii si posibilitatea de a practica sporturi nautice atat pe mare cat si pe lacul Neptun. Pentru cei cu problem de sanatate statiunea are in dotate o baza unde poti trata majoritatea bolilor reumatice si de alta natura.

In ceea ce priveste cazarea hotelurile din Neptun iti captiveaza privirea printr-o arhitectura noua iar aceste sunt inconjurate “strategic” de copaci pentru ati asigura umbra si un aer mai curat. Aproape toate hotelurile sunt reabilitate si iti pot oferii servicii de calitate. Pentru cei ce adora plimbarile sa stie ca din Neptun se poate pleca spre Delta Dunarii.

 

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *