Turism

Predeal – statiunea montana preferata a turistilor

Distribuie mai departe

Predeal  se afla in judetul Brasov si este una din cele mai iubite statiuni ale turistilor, nu doar pe timpul iernii datorita posibilitatilor de a schia si practicarea sporturilor de iarna, dar si in timpul verii, cand caldura sufocanta din marile orase te imbie sa te refugiezi intr-o zona montana, departe de zgomotul si aglomeratia citadina. Si ce sa alegi in cazul acesta daca nu sejur si cazare Predeal.

Ofertele sunt numeroase si diverse iar daca nu esti unul dintre turistii sofisticati vei gasi cu siguranta un loc de cazare destul de ieftin la una din pesniunile sau vilele din Predeal, unde nu doar te vei simti ca acasa, datorita ospitalitatii si atmosferei prietenoase cu care proprietarii te vor intampina. Conditiile de confort vor fi cu siguranta unele foarte bune si pot ajunge chiar de teapa celor ale unui hotel de 3-4 stele, unde preturile sunt cu mult mai ridicate.

In plus daca te vei comporta ca un adevarat turist informat si vei culege dinainte cele mai utile si importante afirmatii, vei vedea apoi ca si posibilitatile de distractie, obiectivele si atractiile turistice sunt numeroase si merita efortul sa mergi in Predeal.

In Predeal vei putea sa schiezi pe una din cele 5 partii amenajate la standarde cerute international, vei putea sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile, avand in vedere ca Predeal este una din statiunile recomandate in tratamentul neuroasteniei sau vei putea urma diverse trasee turistice cu urmatoarele obiective ce merita vizitate: Vila maresalului Antonescu, Manastirea Predeal, Cimitirul legionar, Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena sau statuia eroului – poet Mihail Saulescu.

Te-am convins ? Strange banutii pentru ca esti pe cale de a avea unul din cele mai frumoase sejururi in statiunea Predeal.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *