Turism

Reduceri cazare revelion Vila Evergreen Predeal

Distribuie mai departe

Vila Evergreen, alegerea perfecta pentru concediile de iarna la munte, ofera  mari reduceri de preturi la cazare  Revelion Predeal.

De sarbatori, Vila Evergreen va ofera 5% reducere  la preturile pentru cazare si masa. De asemenea, pentru Revelion 2013  aici vi se ofera o promotie cu o noapte de cazare gratuita.

Cu siguranta ca ati inceput deja sa cautati o locatie pentru un concediu  ideal de sarbatori! Sarbatorile de iarna sunt cele care va aduc lumina in suflet  si va ajuta sa va detasati de stres si agitatie.

Vacanta de iarna trebuie, deci, sa fie una de neuitat si sa fie petrecuta  intr-un loc de basm.

Vila Evergreen este astfel raspunsul la toate cerintele dumneavoastra!

Cu un confort de patru stele, cu personal specializat care va va sta la  dispozitie si va va oferi cele mai bune servicii si cu peisajul mirific de care  aceasta este inconjurata, Vila Evergreen are toate atuu-urile necesare.

Vila Evergreen o veti gasi la numai doua minute de mers cu masina din DN1,  sau, daca veti merge cu trenul, la doar trei minute de la gara din Predeal.
Aceasta este inconjurata de o padure de brad, asadar din camera dumneavoastra  veti putea observa o panorama extraordinara.

Astfel, zona este una de basm, deci perfecta pentru vacanta dumneavoastra!  Aici veti gasi o atmosfera calda si va veti bucura de o oferta culinara
impresionanta.

Inca de acum puteti urmari pentu o prima impresie imagini live pe cele trei  camere amplasate in curte, in sectiunea  Web Cam Predeal.

De ce sa mergeti la Predeal in vacanta de iarna?

Pentru ca aici, pe langa peisajele superbe, veti gasi si renumita zona pentru  practicarea sporturilor de iarna. Asadar, va veti putea bucura de zapada iar  copiii dumneavoastra se vor putea juca intr-un mediu sigur, fara sa stati  ingrijorati.

Ei bine, Vila Evergreen este cu siguranta alegerea ideala pentru  dumneavoastra! Camerele sunt spatioase, gradina vilei este larga deci veti avea
destul spatiu pentru orice activitate veti dori sa intreprindeti. Preturile sunt  extrem de avantajoase, iar pachetele pentru sarbatorile de iarna includ mese  festive si programe speciale atat pentru parinti cat si pentru cei mici.

Despre Vila Evergreen Predeal

Vila Evergeen, www.VilaEverGreen.ro, unitate de cazare la munte in zona  Brasov – Valea Prahovei, este specializata pe cazare in Predeal pentru familiile  cu copii, oferind conditii si personal specializat.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *