Sfaturi

Cele mai bune destinatii pentru a calatori de unul singur in Europa

Distribuie mai departe

Visezi sa evadezi din rutina si sa pleci intr-o aventura fara companie? Europa este destinatia perfecta pentru cei care calatoresc singuri. Descopera care sunt orasele europene perfecte pentru a calatori de unul singur.

Lisabona, Portugalia

Lisabona este un oras care aliaza viata de oras modern cu marea si soarele. Cultura este omniprezenta si branzeturile sunt disponibile la cele mai bune preturi. In Lisabona s-au instalat numeroase start-up-uri care permit un aflux de tineri profesionisti din intreaga lume. Un loc ideal pentru a-ti dezvolta reteaua.

Sevilla, Spania

Acest oras in Andaluzia reprezinta un melanj incredibil de modern si vechi, de arhitectura evreiasca, maura si spaniola. Este, in egala masura locul in care s-a nascut celebrul produs tapas. Vin, tapas si soare…reteta perfecta pentru a profta de momente de relaxare singur si sa iti faci noi prieteni.

Bologna, Italia

Gastronomia si locuitorii fac din acest oras o destinatie privilegiata pentru toti cei care vor sa se relaxeze pret de cateva zile. Este un oras descris drept ce mai relaxat oras din Italia. Este si orasul care gazduieste Universitatea Bologna, una din cele mai reputate din lume.

Budapesta, Ungaria

Orasul este impartit intre Buda si Pesta, cu Dunarea servind drept granita. Este o capitala frumoasa, ideala pentru calatorii cu un buget mai restrans. Budapesta dispune de o retea de transport impresionanta care te va duce dintr-un colt in altul al orasului si iti va permite sa profiti din plin de siturile turistice, de restaruante si de viata de noapte.

Berlin, Germania

Berlin ese prpbabil cel mai modern oras din Europa, pe langa faptul ca este un oras istoric si cultural. Capitala germana adaposteste cea mai mare comunitate de turci pe langa ca ne ofera o viata nocturna animata. Este in egala masura un teren de predilctie pentru numeroase start-up-uri la fel ca si Lisabona.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *