Sfaturi

Cu avionul in vacanta

Distribuie mai departe

Daca ar fi trebuit sa va sun parerea mea legata de calatoriile cu avionul, cu cativa ani in urma, cu siguranta v-as fi sfatuit ca mai degraba sa va cumparati o masina sau sa alegeti transportul cu autocarul sau trenul. Acum conceptia mea despre avioane s-a schimbat, si recunosc ca aveam idei preconcepute. Dupa primul meu zbor cu avionul, de la Bucuresti pana la Roma, am inceput sa imi sfatuiesc toti prietenii sa renunte la calatoriile cu masina proprie deoarece confortul din avion nu poate fi comparat, si bilete de avion low cost sunt la tot pasul.

Zborul cu avion este cel mai rapid mod de a calatori catre destinatii exotice, la mare departare de tara noastra. Un alt factor important in alegerea transportului este asistenta de calatorie si serviciile oferite. Spre deosebire de calatoria cu autocarul in avion aveti asistenta pe toata perioada zborului. Aveti posibilitatea de a face rezervari bilete din timp, deoarece preturile sunt cu mult reduse decat daca optati sa va cumaprati biletul cu cateva zile inainte de plecare.

Puteti alege o rezervare online ca va ajuta sa economisiti timp si bani. Rrocedura este foarte simpla si nu va vor trebui mai mult de cateva minute pentru ca totul sa fie pus la punct. Companiile aeriene, precum si site-urile de specialitate, se intrec in oferte de preturi in raport calitate-pret imbatabile. Deoarece a devenit alegerea numarul 1 in cand este vorba de calatorii in interes de afaceri sau de placere, costul biletelor nu mai este o problema. Nu trebuie decat sa achizitionati biletul, sa hotarati ziua plecarii si destinatia, iar de restul nu trebuie sa va faceti griji. Majoritatea companiilor ofera servicii personalizate, garantate de personalul calificat.

Nu trebuie sa uitati si de experienta unica pe care o ofera un zbor cu avionul, incomparabila cu orice alt mijloc de transport.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *