1 min read

Cum sa faci orice femei sa iti cada la picioare

Cum sa faci orice femei sa iti cada la picioare? Foarte simplu ….

Anticiparea

Cred ca anticiparea, dorinta si tensiunea sunt cele mai puternice afrodisiace pentru o femeie. Femeilor le place sa se intrebe tot timpul “ce se va intampla?”. Iubesc sa fie surprinse si iubesc sa fie tinute in suspans.

Spune-i “am o surpriza pentru tine”. Pe urma spune-i “Dar nu ti-o dau acum… este pentru mai tarziu”. Surpriza poate fi orice, de la o bucata de ciocolata pana la un masaj cu ulei aromat. Cheia este sa o faci curioasa si doritoare sa stie ce este.

Acopera-i ochii. Femeilor le place acest lucru, nu intraba de ce, doar fa-o. Pregateste-ti dinainte cu ce vrei sa o legi la ochi, de preferat cu o esarfa. Tii minte de mai sus, femeile sunt mai receptive la celelalte simturi decat la vaz? Legatul la ochi le va face celelalte simturi mult mai receptive.

Cand faci ceva ce incepe sa o excite, opreste-te. Acest lucru pare contra-intuitiv, dar este cheia la ce incerc sa te invat. Femeilor le place anticiparea, astfel daca ceva ce ii place la nebunie ii este luat, va dorii mai mult, vei creste anticiparea si placerea. Trebuie sa gasesti propria metoda sa o faci sa ii cresca anticiparea, dar cand o vei gasii crede-ma vei avea cheia succesului. 

Lasă un răspuns