Sfaturi

Cumparati corturi! E vremea de camping!

Distribuie mai departe

cort pentru campingE o vara caniculara, insa canicula abia a inceput. Cea mai buna metoda de a scapa de ea e sa ne refugiem la munte, pe solul racit bine de toate apele curgatoare si mai putin batut de soarele arzator. Acolo sus, totul e mai racoros si umbra e mai deasa. Iar ca sa ne putem amplasa exact acolo unde vrem, trebuie sa ne luam cu noi cortul.

Aceia dintre voi care au deja un cort sunt aranjati, insa pentru aceia dintre noi care nu au inca unul, este cazul sa iesim sa ne cautam corturi potrivite pentru noi, in functie de locatie si de conditiile de mediu pe care le grasim acolo. Pentru ca este vara si pentru asta ne pregatim, ne gandim automat la corturi de culoare deschisa, care sa nu atraga razele solare ca sa se produca o caldura insuportabila in aceste compartimente, care, totusi, sunt confectionate din mase plastice, pentru aputea oferi impermeabilitatea necesara pe timp de ploaie. Apropo de asta, orice cort cautati, trebuie sa fie unul impermeabil, deoarece vremea te poate lua oricand prin surprindere.

Apoi, conteaza mult numarul de persoane care urmeaza sa campeze intr-un cort, deoarece numarul maxim de persoane care incap in cel mai mare cort este patru. Asta pentru o sedere cat de cat confortabila. Insa sunt si corturi pentru una, doua sau trei persoane. In functie de numarul de persoane si de preferintele de asezare, va fi nevoie sa va achizitionati corturi astfel incat sa fie suficient spatiu de dormit, pentru ca, pana la urma, acesta este principalul scop al unui cort, sa ofere spatiu controlat pentru a nu dormi sub cerul liber.

Cam acestea sunt cele mai importante aspecte cand alegeti corturi. Tot ce trebuie sa mai faceti este sa va alegeti, daca aveti un model preferat, unul dintre corturile disponibile in magazinul Northland, care este specializat in echipamente si accesorii pentru sporturi si iesiri in natura.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *