Greseli de evitat in ceea ce priveste bagajul de calatorie
2 mins read

Greseli de evitat in ceea ce priveste bagajul de calatorie

Cu totii asteptam cu nerabdare o vacanta relaxanta dar ce ne facem cu impachetatul? Impachetatul este un cosmar pentru multi. Niciodata nu avem suficient timp si pana la urma aruncam toate lucrurile impreuna cu o noapte inainte de zbor.
Pregatirea este cheia. Odata ce ati invatat asta totul devine mai usor si impachetatul nu o sa mai fie atat de stresant. Evitati aceste greseli comune pentru a va asigura ca ati impachetat totul la perfectiune pentru vacanta voastra.
Impachetarea lucrurilor de care nu avem nevoie
Acest lucru reprezinta cea mai comuna greseala pe care toata lumea o face. Trebuie sa va ganditi de ce o sa aveti nevoie cu adevarat. Daca nu purtati decat o pereche de blugi acasa de ce aduceti inca 10 perechi pe care nu le-ati folosit in ultimii 3 ani?
Impachetare fara lista
Sunt prea multe lucruri marunte de care trebuie sa ne amintim: incarcator, periuta de dinti, lenjerie, documente…Incercati sa faceti o lista cu cateva saptamani inainte de vacanta, sa aveti timp destui sa va ganditi de ce o sa aveti nevoie.
Neverificarea timpului probabil
Nimic nu e mai rau decat sa ai o geanta plina de haine care nu sunt ideale pentru vremea respectiva. Tineti minte sa verificati vremea inainte de impachetarea bagajului.
Impaturiti, nu rulati
Metoda rularii este mereu recomandata dar, folosind aceasta metoda, hainele devin mai sifonate si de fapt nu economisim loc. Incercati sa impaturiti in stilul lui Marie Kondo.
Doar haine in culori deschise
Culorile deschise sunt frumoase, mai ales intr-o vacanta de vara, dar se murdaresc foarte usor. Asigurati-va ca puneti si cateva haine mai inchise.
Asteptarea pana la ultimul minut
Daca asteptati pana la ultimul minut cu impachetatul nu o sa aveti timp pentru planificare. Ganditi-va in timp, de ce o sa aveti nevoie.
Plecare fara costum de baie
Costumul de baie nu ocupa mult loc si este mereu o idee buna. Niciodata nu se stie cand gasim o piscina sau un jacuzzi.
Evitati aceste greseli si o sa fiti pregatiti pentru urmatoarea vacanta intr-un timp mult mai scurt.

Lasă un răspuns