Turism

Vila Evergreen, o oaza de relaxare in Predeal

Distribuie mai departe

Predeal, cea mai cautata destinatie de turism din Romania, a dezvoltat in ultimii ani structurile de cazare si restauratie. Au fost construite multe hoteluri, vile, pensiuni, majoritatea oferind conditii bune si excelente de cazare, atragand turisti cu pretentii de 3, 4 si 5 stele.

Dar, din pacate, nu s-a tinut cont ca aceasta categorie de oaspeti selecti isi doresc si locuri adecvate pentru petrecerea timpului liber.

De aici a aparut o initiativa de laudat a unei asociatii de antreprenori din Predeal, care si-a propus si a reusit sa realizeze un proiect de laudat. Este vorba despre o zona de agrement unde tinerii, familiile cu copii si amatorii de jocuri si sporturi generatoare de adrenalina isi pot petrece cateva ore antrenante si chiar palpitante.

Astfel, a aparut Parcul de agrement Fun Park Trei Brazi intins pe o suprafata de peste 10000 de metri patrati, cu parcare adiacenta, amplasat pe platoul din imediata vecinatate a cunoscutei cabane Trei Brazi.

Cu o priveliste de invidiat catre Muntii Bucegi si Postavaru si imprejumuit de paduri, parcul imbina o serie de jocuri, trasee de catarare prin copaci, tubbing (pista de alunecare cu colacul, practicabila atat iarna cat si vara pe zadada artificiala) si tiroliana pentru copii de peste 14 ani si adulti.

De asemenea, exista si o zona de inchirieri si plimbari cu mini ATV-uri pentru copii iar in sezonul de iarna se inchiriaza snowmobile sifunctioneaza o partie de schi pentru incepatori, cu banda rulanta si baby-lift.

Parcul este deschis zilnic cu program de dimineata pana seara. Organizarea este foarte buna, tarifele sunt mici si serviciile de calitate. Beneficiari vor fi si elevii din Bucuresti care vin cu autocarul in traditionalele excursii la Trei Brazi, organizate de scoli in saptamanile de activitati libere.

Daca reusiti sa ajungeti seara in Fun Park 3 Brazi veti fi rasplatiti si cu culorile rosiatice ale apusului. Puteti pleca cu niste poze de afis.

 

Despre Vila Evergreen
Vila Evergreen 4 **** Predeal – Str. Trei Brazi, ce ofera una dintre cele mai bune oferte de cazare munte in Romania pentru familiile cu copii, sustine si lauda initiativa existentei Fun Park-ului din Predeal. Este un mod de stimulare a turismului in cea mai cautata statiune montana de pe Valea Prahovei. Pentru prosperitatea orasului vizitatorii Predealului trebuie sa gaseasca cat mai multe moduri de petrecere a timpului liber pentru a ramane o perioada cat mai lunga in statiune.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *