katouche bay masara resort
Turism

Vreti liniste si relaxare? Mergeti in Katouche Bay!

Distribuie mai departe

katouche bay masara resortVreti sa plecati intr-o vacanta in care sa nu auziti de nimeni si de nimic? Aveti nevoie de liniste si calm si vreti sa va petreceti zilele de vacanta intr-un ambient corespunzator? Ei bine, atunci trebuie neaparat sa mergeti in Katouche Bay.

Este o plaja foarte mica, localizata in capatul padurii al valei care poarta acelasi nume. Aici veti avea parte cu siguranta de foarte multa liniste si va veti conecta perfect cu natura deoarece din cauza dimensiunii mici si al locului ferit de ochii lumii, despre Katouche Bay nu se cunosc foarte multe lucruri.

Daca veti alege aceasta locatie veti putea face si drumetii, fiind un loc perfect pentru miscare. Daca vreti sa vedeti intreaga plaja de sus atunci puteti sa urmati traseele din padure care va conduc exact la varful dealului. Tot acolo veti gasi si pestera Iguana, asadar efortul fizic merita deoarece va fi incununat cu o priveliste incredibila. Nu ezitati sa megeti aici pentru ca in urma vacantei dumneavaostra sa ramaneti cu amintri si cu fotografii incredibile.

Deasemenea, pe plaja nu este bine sa faceti scufundari deoarece nu sunteti in siguranta. Tocmai de aceea aceasta plaja ofera atat de multa intimitate pentru ca nu este frecventata de impatimitii sporturilor nautice.

Aproape de plaja se afla si un iaz unde isi au adapostul mai multe specii de pasari exotice. Ei bine, trebuie sa mergeti in acest loc deoarece dupa cum spuneam si mai sus, este un loc privat, intim, in care va veti putea relaxa asa cum trebuie si veti putea uita pe durata sejurului de toate grijile cotidine. Alegeti Katouche Bay pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie intr-adevar destinata linistii si relaxarii.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *