Comert Electronic Uncategorized

Albul, vedeta in amenajari si decoratiuni interioare

Distribuie mai departe

Pentru anul in curs toti designerii recomanda folosirea albului in amenajarea caminului. Toti specialistii in design interior sustin folosirea acestuia in detrimentul culorilor stridente si violente din punct de vedere cromatic.

Nevoia de alb in design interior vine din interiorul nostru; este nevoia de purificare a corpului, a sufletului si a spatiului in care noi traim si ne desfasuram activitatea. Asadar, specialistii recomanda albul si pentru spatiile de lucru, birouri sau cladiri de birouri, nu doar pentru intimitatea caminului familial. Albul este de preferat nuantelor tari pentru ca in combinatie cu alte nuante pastelate, in cantitati mici atrage veselia, luminozitatea si viata; este stiut de multi ani ca albul este asociat si cu linistea si relaxarea. Din acest considerent, specialistii recomanda in mod special folosirea albului in decorarea si amenajarea dormitorului. Pe langa mobila in nunate de alb, apelati cu incredere la decoratiuni si accesorii in aceeasi culoare sau tonuri; polite sau ceasuri de perete cu rama si cadranul alb.

Mare atentie insa la nuanta de alb folosita in amenajare; nuanta de alb zapada este de evitat pentru ca este o nuanta rece, care  folosit intr-o singura combinatie displace ochiului si ofera o atmosfera mai putin calda si reconfortanta. In schimb, de mare erfect sunt  finisajele de alb patinat sau combinatiile cu lemn crud  sau stejar albit, cea din urma fiind o buna varianata pentru o amenajare moderna cu influente rustice.

Albul si toate tonurile sale este foarte rar asociat cu mobilierul cubist, deoarece in acest context colturile si liniile par mai dure decat sunt in realitate iar trasaturile se rigidizeaza. In schimb, culoarea se potriveste perfect cu mobila in stil frantusezc, mobilier care are linii curbe si trasaturi mai calde. Apelati cu succes la piese de mobilier mici in aceasta nuanta si decoratiuni interioare potrivite fiecarei camere. Astfel, pentru toaleta optati pentru o oglinda mare, rotunda cu rama alba si detalii aurii si piese de decor din ceramica alba, pentru camera de zi alegeti sa imbracati un perete cu rame foto albe iar pentru bucatarie optati pentru cescute si accesorii care sa va ajute in amenajarea unui bufet cu blat de lemn albicios.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *