Uncategorized

Alegem sau nu pachetele turistice?

Distribuie mai departe

New York este un oras pasionant si important care propune lucruri extrem de importante de vazut si de facut. Majoritatea persoanelor care viziteaza acest oras vor sa vada maximul. Platirea unor intrari individuale pentru diferite atractii, pentru cele mai emblematice atractii pe care le ofera orasul iti poate scoate destul de multi bani din portofel. Mai multe companii au creat New York City Passes care include intrari la mai multe atractii la un pret global. De altfel, ofera si reduceri pentru alte atractii si vizite. In functie de ceea ce ai prevazut pentru calatoria ta si de timpul alocat vizitei, aceste New York City Passes (pachete) te pot ajuta sa faci economii substantiale. Cu toate acestea, este destul de dificil sa stii care este cel mai potrivit pachet turistic pentru calatoria ta, mai ales in ceea ce priveste atractiile de vizitat. Care este cel mai potrivit pentru tine ?

Optam sau nu pentru pachete turistice ?

Exista o mare varietate de pachete turistice disponibile pentru vizitatorii orasului New York si nu numai. In functie de planul tau de calatorie, de centrele tale de interes, de buget si de anduranta ta de a vizita un maxim de atractii New York are multe de oferit turistilor sai. Majoritatea agentiilor de turism concep pachete turistice cu gratuitati pentru copii pentru a atrage astfel atentia familiilor cu copii.

Spre exemplu, New York Pass reprezinta un card de tipul unei carti de credit care poate fi utilizat la peste 80 de atractii din New York. Acest card poate fi achiztionat pentru 1,3 5 sau 7 zile.

Exemplu, 5 din cele 80 de  atractii + Tururi

-Big Bus hop-on, hop-off

-Muzeul national dedicat evenimentelor din 11 septembrie

– Croaziere Circle River Line

– Empire State Building sau Top of the Rock

– Statuia Libertatii

– Muzeul de ceara Madame Tussaud

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *