team building
Servicii Clienti Uncategorized

Costurile unor programe de team building

Distribuie mai departe

team building

Alegerea participarii la un program de team building, alaturi de angajatii echipei noastre, implica anumite costuri. Acestea ar trebui enuntate si descoperite inca de la bun inceput, pentru a evita eventualele intarzieri sau neplaceri in ceea ce inseamna organizarea corecta a acestor sesiuni.

Gaseste oferte de team building potrivite echipei tale la Vertical Adventure!

Majoritatea intrebarilor pe care contractantii le adreseaza pot sa fie conturate in urmatoarele randuri:

– Cat va costa evenimentul nostru?

E important ca listele de pret sa fi transmise in scris, pentru evitarea oricaror confuzii. O cerere, trimisa initial de clienti, trebuie sa contina urmatoarele informatii: tipul evenimentului dorit; numarul de participanti asteptat; locatia sau zona in care se doreste organizarea respectivului program. Toate aspectele ulterioare trebuie apoi discutate si organizate in detaliu.

– Exista costuri suplimentare sau costuri ascunse?

E bine ca inca inainte de personalizarea respectivul curs de team building costurile sa fie discutate. Aici pot intra cheltuielile legate de deplasarea echipei organizatoare in respectiva locatie, cu cateva zile inainte. Orice servicii suplimentare trebuie insa discutate deschis, iar pretul si costul enuntat – astfel inca clientul sa poate alege includerea lor sau dimpotriva, renuntarea la ele.

– Sunt incluse in costuri si premiile pentru echipele castigatoare?

In cazul unor competitii sau activitati pe echipe, e bine ca premii sa fie oferite (de la ciocolata fina, sampanie, etc).

– Include costul total al programului de team building si inchirierea spatiului de cazare?

De obicei, aceste sume sunt separate si trebuie achitate de client. E vorba de incaperile in care au loc variate activitati, jocuri, sedinte; spatiile verzi pentru programele outdoor; terenuri; parcari etc. Costul variaza conform alegerilor facute.

Alte intrebari pe care le putem adresa, inainte de a semna cu o firma de team building se pot referi la: cat de solicitante din punct de vedere fizic vor fi respectivele programe; sunt accesibile tuturor participantilor/angajatilor; sunt variantele prezentate pe site-ul de prezentare singurele optiuni; cum se fac rezervarile; cum se platesc aceste evenimente; ce se intampla daca numarul participantilor creste sau scade; ce se petrece daca programul de team building gata personalizat si platit trebuie amanat sau chiar anulat; ce se intampla dupa terminarea evenimentului.  Pentru mai multe informatii legate de programele de team building din Romania, acceseaza www.verticaladventure.ro/ro/team-building.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *