Uncategorized

Cum sa fii mai bine dispusa dimineata (fara cafea)

Distribuie mai departe

Ce poate fi mai bun decat o ceasca de cafea calda dimineata ? Numeroase sunt persoanele care se trezesc cu zambetul pe buze doar gandindu-se la cafeaua pe care urmeaza sa o savureze in cel mai scurt timp. Insa stiai ca exista si alte modalitati de a te trezi energica si mai bine dispusa dimineata si asta fara un strop de cafea?

Profita de lumina zilei. Acest sfat este mai usor de respectat vara decat iarna insa in loc sa fugi de lumina in momentul in care te trezesti, trage draperiile si lasa lumina zilei sa patrunda in dormitor. Poti, de asemenea, sa nu tragi draperiile in momentul in care mergi seara la culcare pentru a te trezi pe lumina. Astfel, te vei trezi intr-un mod placut si poti profita din plin de ziua care sta sa inceapa.

Mizeaza pe un dus rece. Dusul reprezinta cea mai buna modalitate de a te trezi dimineata. Dusul rece este si mai bun. Cercetatorii au demonstrat faptul ca dusul rece ne trezeste instant. In plus, faci si economii la apa deoarece nu risti sa ramai prea mult timp sub apa rece.

Ne hidratam. Pe timp de noapte, transpiram si avem tendinta sa ne deshidratam. Pentru a alia detoxifierea cu hidratarea, adauga o bucata de castravete taiata rondele in paharul cu apa consumat dimineata, pentru a asimila mai multa Vitamina C.

Consuma un mic dejun sanatos. Uita de bolul cu cereale plin de zahar. Acesta iti ofera energie pe termen scurt, nu pe termen lung asa cum ai nevoie. Opteaza pentru un mic dejun sanatos pe baza de fructe si branzeturi, insotit de un pumn de migdale sau alte semninte sanatoase pentru a-ti face plinul cu feculenti.

Consuma suc de portocale. De ce ar trebui sa consumam suc proaspat de portocale dimineata? Deoarece aciditatea sa ne trezeste? Nu chiar. Sucul de portocale dinamizeaza spiritul, ne face mai tonici, mai vigilenti si ne sporeste functiile cognitive. Ce ar fi sa consumi si tu de acum inainte un pahar mare de suc de portocale dimineata?

Asculta muzica. Muzica sporeste capacitatile creierului. Stimuleaza si, ce este mai important, ne bine dispune ceea ce inseamna ca vom fi mai eficienti de-a lungul intregii zile. Prin urmare, pentru a te asigura de faptul ca incepi ziua asa cum trebuie, pune-ti melodia preferata.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *