Uncategorized

De ce sunt discounturile atat de ravnite?

Distribuie mai departe

Acest tip de reduceri este valabil numai pentru o perioada limitata de timp. Asadar, cumparatorul este oarecum „grabit” de la spate sa cumpere anumite produse la un pret cat mai bun, fara ca acesta sa aiba prea mult timp sa se gandeasca si sa se razgandeasca de mai multe ori. Cand treaba este urgenta, si apare pe ecran „au mai ramas… zile” sau chiar „au mai ramas…. ore…minute… secunde” pana la incheierea promotiei, oamenii nu prea mai au timp sa se gandeasca. Trebuie sa isi calculeze foarte bine miscarile si sa comande cat inca mai au timp.

Daca ne gandim altfel, oamenii intotdeauna vor cauta placerea si vor evita neplacerile. Cumparaturile la pret redus ne ofera o oarecare placere la nivel mental, psihologic, in vreme ce o banala sesiune de shopping se poate incheia in mod neplacut, mai ales cand realizam cat am cheltuit din bugetul alocat pentru alte lucruri. Nu si cand vine vorba de reducerile online! Avem timp sa le discutam cu familia, sa gasim cateva zeci sau sute de lei din buget sa le alocam acestei achizitii, si ne simtim extraordinar dupa ce primim produsele la domiciliu!

Cum functioneaza discounturile si care sunt avantajele si dezavantajele acestora?

 Discounturile nu mai reprezinta un termen strain de cumparatorii romani care s-au obisnuit sa faca cumparaturi si online, au inceput sa aiba incredere in aceasta metoda de achizitionare si care acum cauta cele mai bune promotii pe site-urile de reduceri, indiferent de perioada anului.

Spre exemplu, pe Redupedia.ro vei gasi in mod constant discounturi, nu numai inainte de anumite sarbatori sau de perioade care sunt de maxim interes pentru cumparatori, precum Ziua Mamei, Ziua Indragostitilor, Ziua Copilului, Black Friday, etc. Discounturile sunt acum prezente peste tot, atat in mediul online cat si in realitatea de care ne „lovim” zi de zi, si sunt o parte importanta din viata noasta!

Pentru mai multe detalii click aici

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *