Uncategorized

Doom Patrol, cel mai bun serial al momentului

Distribuie mai departe

Despre Doom Patrol, serialul DC, care a inceput sa fie difuzat si de HBO, se spune deja ca este cel mai bun serial al momentului. Sau ca este super serialul cu supereroi al anului 2019.

Amuzant, nebunesc, absurd… Doom Patrol este un serial cu supereroi ratati, dar care stiu perfect acest lucru si si-o asuma.

Supereroii din zilele noastre au o latura incredibila. Sunt seducatori, sunt fermecatori, sunt frumosi si sunt puternici. Pe scurt, sunt perfecti, poate prea perfecti, uneori. Dar exista si ratati si sunt la fel de interesanti de urmarit ca si omologii lor.

Iate-ne deci pe urmele celor mai ratati superoi din toate timpurile. DC Comics a decis sa creeze un nou serial, intitulat Doom Patrol, o liga a ciudatilor, a damnatilor sau a pierdutilor, care sunt totusi in stare sa apere o vaduva sau un orfan.

Inspirat din benzi desenate si creat de Jeremy Carver si Greg Berlanti, Doom Patrol, urmareste viata de zi cu zi a unor eroi atipici, care se afla sub obladuirea « sefului », Niles Caulder. Acesta din urma a adunat la el acasa fiinte umane distruse de viata si respinse de societate, dar care si-au descoperit in urma accidentelor, facultati extraordinare.

In aceasta banda iesita din comun il putem regasi pe Robotman, Negative Man, Elasti-Woman si Crazy Jane, cea cu 64 de personalitati. Lor li se alatura si Cyborg.

Serialul este un spin-off pentru « Titans », dar nu este o copie a acestuia. Serialul mizeaza mai mult pe umor. Vesela banda de ratati se intoarce deci pentru a-l infrunta pe Mr. Nobody. Personajul incarnat de Alan Tudyk este antagonistul principal al serialului.

Serialul aduna laolalta 6 personaje intr-o poveste cu adevarat unica si ii arunca intr-o lume unde oamenii sunt foarte rai si critica. Iar unii spun ca acesta este chiar mai bun decat originalul Titans.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *