Uncategorized

Galaxy S22 Ultra este singurul din serie cu un spate din sticla

Distribuie mai departe

Dupa sase luni de la lansarea modelului S22 de Samsung, incep sa iasa la iveala o serie de detalii cu privire la viitoarele telefoane din gama premium, mai ales in privinta materialelor folosite.

Conform unei surse coreene, Samsung urmeaza sa rezerve spatele din sticla modelului Galaxy S22 Ultra, unul din cele mai scumpe din gama. Galaxy S22 si S22+ ar folosi un policarbonat intarit, adica plastic. In privinta generatiei actuale, Galaxy S21 este singurul din plastic in timp ce modelele S21+ si S21 Ultra sunt si ele din sticla.

Sursa precizeaza ca aceste materiale mai pot fi schimbate, nu este nimic oficial sau confirmat inca deoarece inca Samsung nu a ales prototipul pe care il va produce in masa. Daca va folosi in continuare plastic pentru Galaxy S22+ acest lucru nu va fi vazut cu ochi buni de fanii marcii deoarece multi sunt cei care vad plasticul drept un material mai putin premium. In plus, pe langa ca este mai ieftin, plasticul este in egala masura mai putin rezistent decat sticla.

Galaxy S22 va ramane cel mai premium telefon oferit de Samsung

In afara de telefoanele pliabile, Galaxy S22 ar trebuie sa isi pastreze statutul de cel mai premium spartphone oferit de Samsung. Anul viitor ne asteptam sa foloseasca din nou Gorilla Glass Victus in partea din fata dar si in partea din spate. In plus, stim deja ca va fi singurul smartphone din gama care va pastra dimensiunea predecesorului sau.

Galaxy S22 standard va avea dimensiuni mai reduse, va trece de la 6,06 inchi spre deosebire de 6,2 inchi pentru generatia actuala si ecranul lui Galaxy S22+ nu masoara decat 6,55 inchi spre deosebire de 6,7 inchi pentru Galaxy S21+. Anul viitor, Galaxy S22 ar trebui sa fie un telefon imens deoarece va oferi un ecran de 6, 8 inchi.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *