vesasrlmagazin
Uncategorized

Haine romanesti marca Vesa

Distribuie mai departe

A&A Vesa este o companie localizata in judetul Arad, mai exact in localitatea Buteni, si are ca si obiect principal de activitate producerea hainelor de blana si accesoriilor, punand accent pe calitate, ceea ce a si asigurat continuitatea firmei timp de peste 20 de ani de activitate, precum si atragerea unui numar tot mai mare de clienti.

Piesele din colectia de haine de blana marca A&A Vesa sunt recomandate domnilor si doamnelor care pun accent pe eleganta, stil si rafinament. Nimic nu se compara cu blana naturala, iar specialistii A&A Vesa cunosc preferintele oamenilor dar si tendintele anului.

Materialele din care sunt realizate hainele si accesoriile sunt 100% naturale – blana de vulpe rosie, de vulpe polara, pielea naturala si blana de raton precum si blana de oaie sau blana de ren pentru decoratiuni, confera un aspect unic, confort si stil.

Materialele naturale ofera nu numai confort fizic ºi lejeritate atunci cand sunt purtate, ci sunt ideale si pentru decorarea incaperilor, astfel incat acestea sa capete un aspect primitor si luxuriant, aflandu-se in topul preferintelor designerilor vestimentari si specialistilor in design interior.

Magazinul online www.vesa.ro este disponibil atat clientilor din tara cat si din strainatate, spatiul virtual fiind foarte bine organizat, astfel incat pana si cei mai pretentiosi clienti sa poata face alegerea potrivita pentru marimile si preferintele pe care le au.

A&A Vesa ofera produse de cea mai buna calitate la preturi de producator, piese in ton cu moda si cu tendintele de peste hotare. Orice persoana are posibilitatea de a alege din colectiile de modele stilate cu o croiala diferita de ceea ce se gaseste pe piata la momentul actual, chiar ingenioasa.

Fabrica de blanuri A&A Vesa dispune de magazine de prezentare in Bucuresti, Galati, Constanta si Arad. Aceasta companie reprezinta peste hotare, dar si in tara, o marca a autenticitatii pieselor, dar si a calitatii materialelor naturale.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *