Uncategorized

Rulouri exterioare pe comanda: pentru nevoi si dorinte personale

Distribuie mai departe

Atunci cand comandati un sistem de rulouri exterioare pe comanda veti sti ca acesta se va incadra perfect in spatiul masurat de catre dvs. Nu toti avem spatii deschise de dimensiuni standard pentru ca un produs confectionat in masa se se aplice. Atunci cand exista nevoi si dorinte personale in functie de constructia casei, apelati la rulouri exterioare pe comanda.

Sistemele de rulouri exterioare dispun de o instalare simpla. Caseta integrata este solutia ideala si accesibila pentru o tamplarie deja existenta. Acestea se potrivest tuturor tipurilor de ferestre, PVC, lemn, aluminiu. Decorul, gama de culori oferite va permite sa va alegeti din mai multe variante positible. Aveti posibilitatea de a armoniza culoarea ruloului cu cea a fatadei casei dvs.

Cu o etansare simpla si usor de manevrat, sistemele de rulouri exterioare nu vor permite trecerea in interior a caldurii, a frigului, a obiectelor ratacite in timpul furtunii sau chiar a infractorilor. Prin diferitele optiuni de manevrare, manuala sau automata, utilizarea acestor sisteme de vine o joaca de copii.

Sistemele de rulouri exterioare au rezistenta maxima: acestea sunt testate pe 7000 de cicluri de deschidere/inchidere care este echivalentul a 20 de ani de utilizare.

Veti gasi pe piata romaneasca atat rulouri din pvc cat si rulouri exterioare din aluminiu, particularizate in functie de fiecare necesitate in parte. Este un fapt cert ca sistemele de rulouri exterioare din aluminiu sunt mai durabile si ofera o mai mare protectie antiefractie, termica si fonica decat o pot face cele din PVC cu o strunctura mai usoara.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *