Uncategorized

Trei ponturi bune legate de asigurarea casco

Distribuie mai departe

Iata trei ponturi bune legate de asigurarea casco: simple strategii pe care trebuie sa le cunosti inainte sa inchei sau sa innoiesti polita de asigurare CASCO sau RCA . Aceste sfaturi testate nu te costa nimic sa le incerci ci din contra, iti pot aduce reduceri semnificative la asigurare.

Asigurarea auto e obligatorie dar asta nu inseamna sa platesti mai mult decat trebuie. Cativa pasi simpli impreuna cu putin timp pierdut pe internet iti pot aduce economii substantiale din polita de asigurare.

Pontul 1: Taie din risc si scade din cost.
Cel mai simplu mod pentru a obtine o reducere este acela de a contribui tu mai mult. Contributia standard la asigurarea CASCO este de 5, 10% din dauna sau 100 de euro – dar daca tu maresti aceasta contributie la 250 de euro de exemplu, vei vedea o scadere a primei de asigurare. Totusi trebuie sa fii constient ca tu vei plati pentru un geam spart rezultat in urma unei tentative de furt a masinii sau pentru zgarieturile intamplate in parcare.

Pontul 2: Securitatea inseamna economie.
Echiparea masinii cu dispozitive de siguranta pot scadea pretul primei de asigurare CASCO. Toate companiile de asigurare insista sa iti instalezi macar minimul in materie de sistem de alarma. Daca locuiesti intr-o zona cu criminalitate ridicata este normal sa iti securizezi masina. Vei obtine reducere la casco si vei trai mai linistit.

Pontul 3: Kilometri anuali. Mai putin inseamna mai multi bani in buzunarul tau.
Daca faci mai putin de 10 mii de kilometri anual, intreaba asiguratorul daca nu beneficiezi de o reducere la CASCO.

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *