harbour island
Turism

Vacanta in mica Island Harbour

Distribuie mai departe

harbour islandCele mai frumoase vacante sunt cele pe care le petrecem cu cei dragi. Totusi, si destinatia in care va decideti sa mergeti conteaza pentru ca vacanta sa fie una perfecta. Locul conteaza foarte mult deoarece acesta trebuie sa fie unul in care sa va simtiti bine si in care sa aveti unde sa va distratie pe toata perioada sejurului. Island Harbour este defapt un sat de pescari, in care barcile sunt la ele acasa. Totusi, acest sat, simplu si cu o natura impresionanta, poate fi destinatia pentru o vacanta de vis, in care sa va bucurati de liniste si de relaxare.

Ei bine, aceasta plaja este in forma de semiluna si are cateva zone cu stanci. De-a lungul plajei sunt linii de palmieri, apa fiind una calma in care si cei mici se pot juca in siguranta. Deasemenea, daca va place sa pescuiti, oricare localnic va fi dispus gratie ospitalitatii sale sa va conduca cu barca spre cele mai bune locuri pentru pescuit.

Merita sa mergeti in Island Harbour pentru ca veti fi departe de tot ceea ce inseamna stres si agitatie, va veti deconecta practic de la toate lucrurile si de toate persoanele care va aglomerau si care va transmiteau energii negative. Chiar daca insula nu este una dintre cele mai luxoase destinatii si aici va puteti caza la hoteluri cu un confort ridicat, in care veti simti ospitalitatea gazdelor.

Va veti putea plimba zilnic de-a lungul plajei, puteti sa admirati natura, puteti chiar sa iesiti in larg daca va pricepeti la navigatie numai prin inchirierea unei barci de la un localnic. De ce sa va petreceti vacanta in Island Harbour? Pentru ca totul este diferit, frumusetea este neatinsa de constructiile moderne si poluante si pentru ca aici cu siguranta veti avea vacanta din toate punctele de vedere!

Distribuie mai departe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *