Unul dintre cele mai vandute izolate proteice din lume: ISO 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Isolate Dymatize
2 mins read

Unul dintre cele mai vandute izolate proteice din lume: ISO 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Isolate Dymatize

ISO 100 Dymatize este considerat de sportivii care l-au folosit un adevarat combustibil pentru construirea musculaturii dorite. Produsul este cunoscut in intreaga lume, fiind declarat intre 2013 si 2017 de Bodybuilding.com proteina izolata a anului.

Dymatize ISO 100 este izolatul celei mai bune proteine din zer absorbante. Compozitia sa bogata in aminoacizi il face sa fie foarte eficient in refacerea corpului de dupa antrenamentele dificile, fiind totodata ideal pentru reducerea grasimii corporale. In mod evident, contribuie la construirea unei mase musculare pure.

ISO 100Dymatize, livrat in Romania de KiwiGym, se produce la cele mai inalte standarde de calitate, utilizandu-se o microfiltrare cu flux incrucisat, care este de fapt un proces de purificare in mai multe etape. Datorita acestui proces, fractiunile importante de proteine din muschi se pastreaza, in timp ce este indepartat excesul de grasimi, lactoza, carbohidrati si colesterol. Sursele de proteine sunt pre-hidrolizate, astfel incat sa asigure absorbtia si digestia rapida.

Mod de administrare ISO 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Isolate Dymatize

ISO 100 Hydrolyzed nu are zahar sau grasimi si nu contine lactoza. De asemenea, nu contine nici gluten. Produsul se prezinta sub forma de pulbere. O cupa de 30 de grame se dizvolva intr-un pahar cu apa sau lapte, de 200 de ml si se consuma inainte sau dupa exercitiile fizice. Are mai putin de 116 kcal pe portie, in cazul in care este amestecat cu apa.

Se recomanda si in cazul dietelor sarace in carbohidrati, dar si pentru vegetarieni. ISO 100 este una dintre formulele care se digera cel mai usor. Produsul este cel mai vandut izolat proteic din toata lumea.

Sportivii il folosesc cu incredere, datorita beneficiilor pe care le prezinta acest produs: absorbtie rapida, ingrediente sigure, nu provoaca alergii si este testat de Informed Choice, astfel ca prezinta siguranta pentru sportivi si este de o calitate superioara.

Lasă un răspuns